Recomanacions de Sant Jordi 2023 #SantJordiDocAmbCat

This list contains 32 titles

La Vall de Cabrera de Mar a l'època medieval : el Castell de Burriac : patrimoni en 3D / coordinació: Josep Maria Rovira. by Series:
Edition: Primera edició
Language: Català
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1).
La Vall de Cabrera de Mar a l'antiguitat : ibers i romans : patrimoni en 3D / Josep Maria Rovira ... [et al.] by Language: Català
Publication details: Cabrera de Mar : [Josep Maria Rovira i Joan], 2018
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1).
La Vall de Cabrera de Mar a l'època moderna : les masies : patrimoni en 3D / coordinació: Josep Maria Rovira ; pròleg: Francesca Español by Series: La Vall de Cabrera de Mar, patrimoni en 3D ; 3
Edition: 1a edició
Language: Català
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1).
L'Aulet. La revista del Montnegre i el Corredor. Núm. 22 by Language: Català
Publication details: Sant Celoni : Associació de Propietaris del Montnegre i Corredor, 2023
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Sant Celoni (1)Location, call number: CD3070.
El Tritó del Montseny i els amfibis i rèptils del Parc Natural i la Reserva de la Biosfera del Montseny by Language: Català
Publication details: Granollers: Museu de Ciències Naturals de Granollers, 2023
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals (1)Location, call number: 5248. Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD I 1098.
Qui ha passat per aquí? by Language: Català
Publication details: Barcelona : Parc Natural de la Serra de Collserola, 2018
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac (1)Location, call number: Educació Ambiental 3094. Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals (1)Location, call number: 4543.
Garraf by Series: Els camins de l'Alba ; 21
Edition: Primera edició
Language: Català
Publication details: Granollers Editorial Alpina 2022
Availability: No items available.
Dones ramaderes : 36 mirades de futur d'un ofici ancestral by
Edition: Primera edició
Language: Català
Publication details: Valls Cossetània 2022
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals (1). Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD I 1096.
101 arbres de Catalunya que cal conèixer by Series: Miniguies de campLanguage: Català
Publication details: Barcelona: Cossetània / Oryx, 2018
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1). Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Mataró (1)Location, call number: R:2618 ; CD: 1101 58.19 Llo. Oficina del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La Mata (1)Location, call number: 3.2CAR.
101 arbusts, lianes i altres enfiladisses de Catalunya que cal conèixer by Series: Language: Català
Publication details: Barcelona : Cossetània / Oryx, 2021
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1). Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Mataró (1)Location, call number: R: 2625 ; CD: 1108 58.19 Llo. Oficina del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La Mata (1)Location, call number: 3.2CAR.
Parlar amb els arbres by
Edition: Primera edició
Language: Català
Publication details: Barcelona : Editorial Alpina, 2021
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD I 1070.
Ocells Rapinyaires de Catalunya by Series: Miniguies de campLanguage: Català
Publication details: Barcelona Cossetània / Oryx, 2018
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals (1)Location, call number: FF 347. Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1). Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Mataró (1)Location, call number: R: 2627 ; CD: 1111 59.82 Llo.
Cuina catalana tradicional amb terrissa by Series: Rebost i cuina ; 24Language: Català
Publication details: Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2022
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD I 1080.
Monografies del Montseny / 37 by Series: Monografies del Montseny ; 37Language: Català
Publication details: Barcelona : Amics del Montseny, 2022
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals (1)Location, call number: 5122. Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD V 3. Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Sant Celoni (1)Location, call number: CD 2994.
Guilleries i Vall de Sau: passejades i excursions by Series: Llibres de Muntanya ; 58
Edition: Primera edició
Language: Català
Publication details: Sant Vicenç de Castellet Farell Editors 2021
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals (1).
Atles dels ocells nidificants de catalunya. distribució i abundància 2015-2018 i canvi des de 1980 / Catalan breeding bird atlas. distribution and abundance 2015-2018 and change since 1980 by
Edition: Primera edició
Language: Català
Publication details: Barcelona: Cossetània edicions, 2021
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals (1). Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals (1)Location, call number: 5008. Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1). Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Mataró (1)Location, call number: R: 2630 ; CD: 1113 59.82 Fra. Centre de Documentació i Recursos Educatius del Parc Natural de la Serra de Collserola (1)Location, call number: 8699 . Oficina del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La Mata (1)Location, call number: 2.1FRA.
Cuina, societat, natura al Montseny Reserva de la Biosfera by
Edition: 2a edició
Language: Català
Publication details: Barcelona . Diputació de Barcelona, 2022
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac (1)Location, call number: 641 Cui. Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals (1)Location, call number: 5297. Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD I 1072.
Banys de bosc : 20 llocs singulars on fer un bany de bosc a Catalunya / Josep Gordi Serrat. by Series:
Edition: Primera edició
Language: Català
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac (1)Location, call number: 615.8 Gor.
101 bolets de Catalunya que cal conèixer by Series: Miniguies de campLanguage: Català
Publication details: Barcelona : Cossetània / Oryx, 2018
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1). Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Mataró (1)Location, call number: R: 2566 ; CD: 1106 58.22 Llo. Oficina del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La Mata (1)Location, call number: 3.3GRA.
125 ocells de Catalunya que cal conèixer / Toni Llobet, José Luis Copete, [Francesc Kirchner] by Language: Català
Publication details: [Valls] : Cossetània edicions DL 2015
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac (1)Location, call number: 59.82 Llo. Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1).
 <<  <  1  2    >>

Powered by Koha