Projecte mOts

This list contains 77 titles

Aportacions lingüístiques a l’entorn del Parc del Montnegre i el Corredor i del Parc Natural del Montseny by Language: Català Language: Castellà Language: Anglès
Publication details: Barcelona : Diputació de Barcelona, 2017
Title translated: Aportaciones lingüísticas en torno al Parque del Montnegre i el Corredor y al Parque Natural del Montseny; Language Contributions about el Montnegre i el Corridor Park and el Montseny Nature Park.
In: Gerència de Serveis d'Espais Naturals (coordinació) III Trobada d’Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VII del Montnegre i el Corredor
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Mataró (1)Location, call number: R:2480 ; CD: 634 91(46.71MR)Tro. Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Sant Celoni (1)Location, call number: CD 2594.
Aproximació geolingüística als parlars de les Guilleries: notes de presentació by
Publication details: Quaderns de la Selva, 22: Centre d'Estudis Selvatans, Santa Coloma de Farners, 2010
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD V 4.
Blatsegat, blatsegat!": Estudi lexicogràfic de la primera edició de La Muntanya d'Ametistes de Guerau de Liost by Language: Català
Publication details: Girona: Universitat de Girona. Facultt de Lletres 2020
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals (1)Location, call number: 5385. Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1).
Contes de la verda fondalada Agustí Casanova i Masferrer by Language: Català
Publication details: Arbúcies : Montserrat Lacomba, 2016
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD I 965.
Denominació de les cases i caps de casa de la vila d'Arbúcies (motius) by Series: El Nostre Ahir
Publication details: Perxada, 30: Ajuntament d'Arbúcies, Arbúcies, 2003
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD V 38.
El pont Vermell by Language: Català
Publication details: Girona: l'autora, 1997
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD I 455.
Els noms dels ocells en el llenguatge popular català by Series: Language: Català
Publication details: Valls : Cossetània Edicions, 2022
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1). Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Mataró (1)Location, call number: R: 2707 ; CD: 1286 59.82 Car.
Els noms populars de núvols boires i vents del Maresme by Language: Català
Publication details: Oikos-tau: Vilassar de Mar, 1996
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1)Location, call number: 242. Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Mataró (1)Location, call number: R: 1398 ; CD: 1256 551.5 Man.
Els noms populars dels núvols, boires i vents al Vallès Oriental by Language: Català
Publication details: Monografies del Montseny, 25: Amics del Montseny, Viladrau, 2010
In: Monografies del Montseny, 25
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals (1)Location, call number: 3539. Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD V 3.
Els Noms populars dels núvols, boires i vents de la comarca de la Selva by Language: Català
Publication details: Santa Coloma de Farners : Centre d'Estudis Selvatans, 2010
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD I 870.
Els nostres noms de lloc by
Publication details: Editorial Moll: Mallorca, 1982
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Sant Celoni (1)Location, call number: 1418.
Etimologia de la grafia Arbúcies by Language: Català
Publication details: Perxada. 5: Arbúcies, 1980
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD V 21.
Etimologies populars. Uns quants exemples selvatans by Language: Català
Publication details: Santa Coloma de Farners : Centre d'Estudis Selvatans, 2004
In: Quaderns de la Selva, 16
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD V 4.
Fitotoponímia del Montseny. Aspectes botànics, etnològics i lingüísitics by Language: Català
Publication details: Barcelona : Àrea de Territori i Sostenibilitat, Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, Universitat de Girona, 2012
In: VIII Trobada d'Estudiosos del Montseny. Programa
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD I 208 / 7.
Guerau de Liost i el lèxic del Montseny by Language: Català
Publication details: Barcelona : Revista de Catalunya. 92 1938
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD V 9.
Històries i llegendes de l'any vuit. Recull de cultura oral del Montnegre (I) by Series: Recull de cultura oral del Montnegre ; 1Language: Català
Publication details: Romanyà Valls (Capellades) : Daniel Rangil, 2008
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals (1)Location, call number: 3471. Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral (1)Location, call number: 442. Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina (1). Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Mataró (1)Location, call number: R: 2141 ; CD: 1288 398.2(46.71MR) Ran. Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Sant Celoni (1)Location, call number: 2245.
L'Arbuciari. Mots, maneres de dir i expressions pròpies de la Vall d'Arbúcies by Language: Català
Publication details: Arbúcies : Núria Tort Ed. 2019-2024
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1).
L'argot del pagès: diversitat lingüística que es perd by Series: Entitats i PersonesLanguage: Català
Publication details: Perxada, 32: Ajuntament d'Arbúcies, Arbúcies, 2003
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD V 38.
L'argot del pagès. Estudi del lèxic agrícola de l'est del Montseny by Language: Català
Publication details: Arbúcies: IES Montsoriu, 2002
Online access:
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals (1)Location, call number: 4759. Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD VI 207.
La Tordera : Perspectiva geograficohistòrica d'un riu by Series: Publicacions de la Rectoria VellaLanguage: Català
Publication details: Sant Celoni : Ajuntament de Sant Celoni, 1999
Availability: Items available for loan: Centre de Documentació de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals (1)Location, call number: Geo 376. Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals (1)Location, call number: 2388. Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats (1)Location, call number: CD I 571. Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Mataró (1)Location, call number: R:1217 ; CD: 448 551.4 Gut. Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor. Sant Celoni (1)Location, call number: 1651.
 <<  <  1  2  3  4    >>

Powered by Koha